E.G.M. Adó-Kontír Kereskedelmi
és Szolgáltató Kft.

1116 Budapest, Talpas utca 3.
E-mail: info@adokontir.hu

Csapatunk tagjai


Gáspár Edina

tulajdonos, ügyvezető,

közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő

1994 óta a számvitel területén dolgozom, 1998-ban indítottam el saját vállalkozásomat. Szakmám nemcsak a munkám, hanem a hobbim is egyben. Tanulmányaim során elsajátított tudásommal és a mögöttem álló évek tapasztalatával széles körű ismeretekre tettem szert, így jó ötletekkel és megoldásokkal támogatom ügyfeleink munkáját.

Elvem, hogy ez a munka csak úgy végezhető, hogy az minden fél számára megnyugtató legyen.

Külföldi ügyfeleinket angol nyelvtudásommal segítem. 

 

 


 

Zsuzsi

Dr. Bulyákiné Rábel Zsuzsanna

irodavezető 

közgazdász 

2009 óta erősítem az E.G.M. Adó-Kontír Kft. csapatát. 1992-ben végeztem az Általános Vállalkozási Főiskola üzletviteli szakirányán.

Célom, hogy ügyfeleink az őket érintő problémákkal bátran felkeressék irodánkat, hogy a megoldásokat közösen megtalálhassuk. 

Angol nyelvtudásommal támogatom a csapat munkáját. 

 

 

 

 


 

Király Kinga

közgazdász, mérlegképes könyvelő 

A 2009-ben végeztem a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskola adó és illeték szakán. Azóta az E.G.M. Adó-Kontír Kft-nél dolgozom könyvelőként.

Igyekszem a törvényi előírások tekintetében naprakész információkkal rendelkezni. 

Angol nyelvtudásomat a külföldi ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban kamatoztatom. 

 

 

 

 


Király Tímea

mérlegképes könyvelő

 

Az EGM Adó-Kontír csapatának legújabb tagja vagyok. Bár pénzügyi végzettséggel rendelkezem, a számvitel területén dolgozom 2001. év óta. Ezen időszak alatt szerzett tapasztalataimmal - szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztve - igyekszem üzleti partnereink segítségére lenni. 

 

 

 

 

 


 

 

 


Marián Adrienn

könyvelő

Néhány szakmai kitérőt követően eszméltem rá, hogy a könyvelés területén végzett munkát élvezem a leginkább. 5 éve dolgozom könyvelőként, 2012-ben csatlakoztam az EGM Adó-Kontír Kft. csapatához. Céljaim közé tartozik, hogy a szakmai tudásomat folyamatosan bővítve a mérlegképes könyvelői képesítést is megszerezzem. 

 

 

 

 

 

 


Németh Annamária

mérlegképes könyvelő 

2014. április óta dolgozom az E.G.M. Adó-Kontír Kft-nél, ahol folyamatosan szakmai kihívásokkal találkozhatok, illetve kiváló lehetőséget kaptam arra, hogy bizonyítsam szakmai rátermettségemet ezen a területen. 

Fontosnak tartom a folyamatos szakmai továbbképzést, távolabbi céljaim között szerepel az adótanácsadói, és a könyvvizsgálói végzettség megszerzése. Csapatjátékosként célom, hogy a kollegáimmal együtt sikerre vigyem a céget, ahol dolgozom.

 

 

 

 


 

Németh Róbert

könyvelő

A Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karán Zalaegerszegen végeztem 2015-ben. Az EGM Kft. csapatát 2015. februárja óta erősítem. Jelenleg IFRS továbbképzésen veszek részt. Terveim között szerepel az adótanácsadói végzettség megszerzése is, valamint szükségesnek tartom az angol tudásomat minimum középfokra fejleszteni.

Fontosnak tartom, hogy az ügyfelek mindig elégedettek legyenek, ennek érdekében mindig igyekszem naprakésznek lenni az adójogszabályokban.

 

_________________________________________________________________________


Réthiné Török Tímea 

regisztrált mérlegképes könyvelő

 

2013. márciusa óta erősítem az EGM Adó-Kontír Kft. csapatát. Mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem, 2002. óta dolgozom a számvitel területén.

Fontosnak tartom a szakmai tudásom bővítését, illetve a jelenlegi változó környezetben a napra készséget. 11 év tapasztalatával, a legfrissebb adózási szabályok ismeretével állok ügyfeleink rendelkezésére. 

 

____________________________________________________________________________

Zsélyi Ottóné (Gabi)

okleveles üzemgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő 

Pénzügyi és Számviteli Főiskolán okleveles üzemgazdászként végeztem. 1993. óta dolgozom a számvitel területén, 2004 óta az E.G.M. Adó-Kontír Kft-nél. 

Korábban az APEH Pest Megyei Igazgatóságánál főellenőrként szerzett tapasztalataimat és kapcsolataimat is igénybe véve sikerrel vagyok segítségére ügyfeleinknek adózási kérdésekben. 


 

"Soha nincs olyan, hogy valaki ne tudna segíteni" Miklósné Kovács Mária 2M Papír Kft.